15:03, 27 Dhjetor 2018

Me rastin e festave të fund vitit dhe në shenjë falenderimi ndaj pacientëve të saj Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” nga sot ka filluar me kampanjën e zbritjeve për shërbimet e lindjes.

Kjo kampanjë përfshinë paketën për LINDJE NORMALE e cila do ketë zbritje nga 800 Euro në 500 Euro, dhe përfshinë:

  • Përkujdesje ndaj nënës dhe të porsalindurit 24 orë në dhomë private;
  • Analizat laboratorike
  • qëndrimi i shoqëruesit dhe vizita e parë e nënës dhe foshnjës

Ndërsa, pakoja e dytë përfshinë paketën për LINDJE CEZARIANE nga 1200 Euro në 800 Euro, dhe përfshinë:

  • Përkujdesje ndaj nënës dhe të porsalindurit 48 orë në dhomë private;
  • Analizat laboratorike;
  • Qëndrimi i shoqëruesit dhe vizita e parë e nënës dhe foshnjës

Me një ekipë mbi 100 punonjës mjeksor dhe administrativë, Klinika Amerikane -Dr.Behar Kusari ofron shërbime profesionale, hapësira modern dhe lukzoze, teknologjinë e fundit dhe kujdesin etikë dhe të ngrohtë për të gjithë pacientët e sajë.

Përveç Gjinekologjisë, ndër tjera në Klinikën Amerikane “Dr. Behar Kusari” ofrohen edhe shërbimet e ART (Asistimi i Reproduktuar Mjeksor), Neonatologji, Dermatologji, ORL dhe Laborator Biokimik dhe Farmaci.

Ndryshe kjo klinikë sa i takon shërbimit të lindjes në dispozicion për pacientët e saj ka dy salla operative, dy salla për lindje normale dhe 21 dhoma për nënat e të porsalindurve.

Gjithashtu, një ekip mjekësh të specializuar ofrojnë kujdes mjekësor 24/7 në gjinekologji dhe neonatologji.

Për informacione më të hollësishme rreth ofertave kontaktoni në numrin 038/ 606-116 & 044/126-188, 045/126 188, vizitoni web-in www.american-art.net apo në faqe e Facebook “American Clinic”, ose në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj, km3.

Konkurs Pune

Lexo më shumë