Klan Kosova sjell freksi me emisione gjatë verës (VIDEO)

Klan Kosova sjell freksi me emisione gjatë verës (VIDEO)

2 muaj më parë

Klan Kosova këtë verë e bën më të nxehtë.

Ora Shtatë do t`ju shoqërojë edhe gjatë muajit gusht.

Ora e Mbrëmjes rikthehet në një formulë të re për t`ju sjellë freski.

Ndërkaq, për humorin tuaj do të kujdeset “Fara e Flliqt” dhe “Oda e Stupcave”.

Të shtunave do të shihni filmat më të njohur të kinematografisë sonë.

Episodet premierë të serialeve turke “Puthje në errësirë” dhe “Fi” vijnë tek ju përmes televizionit Klan Kosova.

Në televizionin numër një në vend do të keni rasti t`i përcillni koncertet unike të “Erdh lezeti”, episode të reja të “Champions Quiz” ,“Sing my Song”, gara e “The Rock” “Loja e titanëve” si dhe reality show i “Miss Kosova” dhe “Albania Universe”.

Emisionet sportive si “Minuta e Fundit” dhe “Sports Show” do t`ju shoqërojnë në terminet e tyre.

Gjatë stinës së nxehtë është vetëm një stacion televiziv që plotëson çdo shije tuajën.

Mos ndërroni kanal.

Klan Kosova, jemi një!