15:50, 10 Dhjetor 2018

Kjo është seria e parë elektronike që ka prodhuar Jaguar.

Madje prodhimi i tillë është parë me skepticizëm nga ekspertët e automobilizmit.

Por SUV e quajtur “I Pace”, është konkurrent i drejtpërdrejtë i makinës tjetër të njohur për prodhime elektronike “Tesla”.

Sigurisht që gjermanët e mëdhenj, Audi, BMW, Volksvagen dhe Mercedes, nuk ndenjën duarkryq pro ofruan versionet e tyre.

Me një shpejtësi maksimale prej 200 km/h, dhe me baterinë plot mund ta vozitni në distancë prej 470 km.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë