14:55, 2 Gusht 2020

Në spitalin e Vushtrrisë janë aktualisht të shtrirë 37 pacientë të infektuar me COVID-19.

Nga ky numër, 27 janë me oksigjeno-terapi, tre janë të intubuar në respirator [në mesin e këtyre treve është edhe një 40 vjeçar].

Këto informata i bëri të ditura për Klan Kosova, koordinatori i spitalit Bujar Pllana.

Ai ka shtuar se nga stafi infermierik janë aktualisht gjashtë të infektuar dhe një punëtor teknik.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë