15:31, 10 Shtator 2019

Donjeta Sadiku është e vetmja boksiere e cila synon të përfaqësojë boksin e Kosovës në Tokio 2020.

Këtë e ka bërë të ditur trajneri kosovar, Driton Kuka, nëpërmjet një postimi në Facebook, njofton Klan Kosova.

“Në vazhdën e performancës së gjertanishme në funksion të arritjes së normës Olimpike Tokyo 2020, si dhe garave kualifikuese, Komiteti Olimpik i Kosovës po mbanë takime ndarazi me bursistët Olimpikë Tokio 2020”.

“Donjeta Sadiku është e vetmja e cila synon të përfaqësojë boksin e Kosovës në Tokio 2020”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë