22:25, 21 Qershor 2018

Pothuajse të gjithë ne kemi qenë të paktën një herë viktima të një qeni kurioz, shumë më të interesuar për të nuhatur pjesët tona intime sesa për të na dhënë këmbën.

Nëse e keni jetuar atë, me siguri ndani ndjenjën e turpit që ju ndjeni në ato kohë, për të mos përmendur që ka shumë të ngjarë që fytyra juaj të bëhet kaq e kuqe sa duket se do të shpërthejë.

Kur kjo ndodh ne mendojmë se kafsha nuk është e “trajnuar” mirë nga pronari, por gjithçka është shumë larg realitetit. Në kundërshtim me atë që shumë besojnë, qentë nuk kanë asnjë ide se sa na shqetëson që të na prekin në pjesët intime.

Ata e bëjnë atë me instinkt; kërkojnë informacion rreth personit, në të njëjtën mënyrë si me llojin e tyre, shkruan living. Era është ndjenja që e karakterizon një qen, që i bën ata të duan të njohin përmes hundës gjithçka që i rrethon; për këtë arsye, pa bërë dallim ata kanë tendencë të nuhasin pjesët intime të njerëzve dhe të kafshëve, për të marrë informacionin që u nevojitet.

Konkurs Pune

Lexo më shumë