KFOR-i amerikan përuron një kënd lojërash në Lebanë

KFOR-i amerikan përuron një kënd lojërash në Lebanë

NULL NULL
1 muaj më parë

Ushtarët e KFOR-it amerikan gjatë ditës së sotme kanë përuruar një kënd lojërash në  fshatin Lebanë të komunsës së Prishtinës.

Projekti u iniciua dhe finalizua nga Ekipi Italian i Ndërlidhjes dhe Monitorimit që operon në rajonin e Prishtinës, dhe u financua nga NATO, njofton Klan Kosova.

“KFOR-i është çdo herë të kontribuojë në mënyrë të paanshme për një mjedis të sigurt për të gjithë qytetarët e Kosovës”, thuhet në njoftimin e tyre.