Këto janë targat e reja në Shqipëri - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Këto janë targat e reja në Shqipëri

NULL NULL
14/01/2020

Targat e makinave që regjistrohen në Shqipëri do të ndryshojnë nga 2020 duke iu shtuar elemente të fortë sigurie.

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton se targat do të kenë barkod unik progresiv si edhe hologramë të pamanipulueshme.

Sipas DPSHTRR, sasia e furnizimit është deri në 31 dhjetor 2022 dhe kjo sjell vetëm cilësi më të lartë, pa rritur tarifat, njofton Abc News përcjellë Klan Kosova.

Këto targa aplikohen për regjistrimet e reja, qytetarët/subjektet nuk detyrohen të ndërrojnë targat që kanë në përdorim.