Këto janë profesionet që paguhen më së shumti në Maqedoninë e Veriut - Klan Kosova

Këto janë profesionet që paguhen më së shumti në Maqedoninë e Veriut

NULL NULL
4 months më parë

Në Maqedoninë e Veriut programuesit kompjuterik marrin pagat më të larta në vend.

Të dhënat e publikuara nga Enti Shtetëror i Statistikës (ESSH) tregojnë se paga mesatare më e lartë neto në muajin nëntor është paguar në sektorin Programim kompjuterik, këshillim dhe aktivitete të ngjashme.

Vlera e pagës është 74.062 denarë apo rreth 1250 euro.

Pas tyre vjen transporti ajror me pagë prej 52.032 denarë, pasuar nga prodhimi i produkteve farmaceutike, 47.086 denarë./alsatm