8:25, 7 Qershor 2018

Panairi i 20-të i Librit “Prishtina 2018” edhe gjatë ditës së sotme vazhdon aktivitetet.

Aktivitetet e panairit të librit për ditën e sotme janë si vijon:

Në orën 11:00

BUZUKU

Besnik Mustafaj, “HARRIMI I DASHURISË”

Në orën 11:45

PROKULT PRESS

Elhame Gjyrevci, “DËSHTIMI NË JETË”

Në orën 12:15

ILIRIA

Isak Shema, “ILIRIA DHE ILIRET”

Në orën 13:00

BUZUKU

Valentina Saraçini, “DËFRIM HESHTNAJE”

Në orën 14:00

INSTITUTI PER HULUMTIME STRATEGJIKE BALLKANIKE

“PALESTINA”

Në orën 16:00

MAGJIA E LIBRIT

Jehona Xhaferri, “GJUHA ANGLEZE I DHE II”

Në orën 17:00

ALLIANCE FRANÇAIS DE PRISTINA – ALEANCA FRANCEZE PRISHTINË

(Rr. Lah Nimani, nr. 15 – te Qafa)

Takim me shkrimtarin François-Henri Deserable

I ftuar i nderit i panairit.

Ky panair  do të jetë i hapur deri më 10 qershor.

Konkurs Pune

Lexo më shumë