16:42, 9 Janar 2019

Kamerat e sigurisë brenda ambienteve të metrosë së New York-ut kanë kapur momentin qesharak kur një person i tejkaloi barrierat ku bëhet regjistrimi i kartelës, në mënyrë që t’i ikte pagesës dhe ta shfrytëzonte transportin falas.

Ajo se për çka kjo video u bë virale, do ta kuptoni pasi të keni klikuar në videon e mëposhtme:

Konkurs Pune

Lexo më shumë