10:20, 13 Qershor 2018

Tashmë është fakt i njohur që filmat dhe shfaqjet televizive përdorin VFX ose efekte special për të krijuar “magji” në ekran. Por ne rrallë kemi shanse për të parë se si duken këto efekte par se te aplikohen në projkt.

Kur filmi “Vengers: Infinity war” mblodhi 1.9 miliardë dollarë në arkën filmike, shumica prej nesh e mendonim se si dukeshin  këta superheronj prapa skenës.

Ne i kemi gjetur disa fotografi interesante që tregojnë se si mbështeten filmat dhe emisionet tona të preferuara televizive në magjinë e efekteve speciale.

Game of Thrones

 

The Dark Knight

Avengers: Infinity War

Avengers

Life of Pi

King Arthur

District 9

Gravity

Alice in Wonderland

Deadpool

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë