Kështu duken fëmijët e grave më të bukura mbretërore (FOTO)

Kështu duken fëmijët e grave më të bukura mbretërore (FOTO)

NULL NULL
1 day më parë

Të gjithë e dimë se di duket Dukesha e Kembrixhit – Kate Middleton, po ashtu dhe fëmijët e saj janë po ashtu mjaft të njohur.

Por të mos harrojmë se në gjithë këtë botë të madhe, ka familje të tjera mbretërore që kanë të njëjtin status dhe privilegje.

Ata po ashtu janë prindër krenarë të fëmijëve të tyre të bukur.

Në listën e mëposhtme janë 12 nëna të bukura mbretërore që ia kaluan bukurinë e tyre edhe pasardhësve.

Mbretëresha Letizia e Spanjës dhe vajza Leonor, Princesa e Asturias

Perandoresha Masako e Japonisë dhe vajza e saj, Princesa Aiko

Mbretëresha Rania e Jordanisë dhe vajza e saj, Princesa Iman bint Abdullah

Princesha Charlene e Monakos dhe vajza e saj, Princesha Gabriella, Kontesha e Carlades

Princesa Madeleine e Suedisë dhe vajza e saj, Princesha Leonore e Suedisë.

Mbretëresha e Butanit, Jetsun Pema dhe djali i saj, Lartësia e Tij Mbretërore The Hyalsey, Jigme Namgyel Wangchuck

Princesha Martha Louise e Norvegjisë dhe vajza e saj, Leah Isadora Behn

Victoria, Princesha e Kurorës e Suedisë dhe vajza e saj, Princesha Estelle, Dukesha e Ostergotland

Princesha Claire e Belgjikës dhe vajza e saj, Princesha Louise e Belgjikës

Mette-Marit, Princesha e Kurorës e Norvegjisë dhe vajza e saj, Princesha Ingrid Alexandra e Norvegjisë.

Anne, Princesha Royal dhe vajza e saj, Zara Tindall

Kate Middleton, Dukesha e Kembrixhit dhe vajza e saj, Princesha Charlotte