21:50, 16 Prill 2018

Nëse ju jeni një nga ata persona që jeni gjithmonë në hap me modën, tashmë është një kod i i ri ngjyrash për grimin tuaj, transmeton Klan Kosova.

Grimi rreth syve me ngjyrë të verdhë ka qenë një metodë që është shmangur, por tashmë yjet botërore si Kim Kardashian, Rita Ora dhe Margot Robbie po a aplikojnë atë.

Gjëja më interesante te ky lloj grimi, është se ju mund ta aplikoni sipas dëshirës por pa ia tepruar me ngjyrat.

Shikoni disa nga këta shembuj.

Konkurs Pune

Lexo më shumë