9:00, 10 Mars 2020

Jemi mësuar që njerëzit e famshëm t’i shohim çdoherë elegant dhe të kuruar me pamjen e tyre – sa që është e vështirë t’i mendojmë në një mënyrë ndryshe.

Artisti me qendër në New York, Danny Evans, në projektin e tij Planet Hiltron, ka lënë imagjinatën e tij të shëtis bashkë me ‘photoshopp’ duke bërë që të famshmit të bëhen njerëz të thjeshtë, transmeton Klan Kosova.

Nga Jennifer Aniston tek Johnny Depp, këto foto do t’ju tregojnë anën tjetër, nëse personat e famshëm do të bënin jetë ndryshme.

Brad Pitt and Angelina Jolie

View this post on Instagram

Brad Pitt and Angelina Jolie #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Johnny Depp

View this post on Instagram

Johnny Depp #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

David dhe Victoria Beckham

View this post on Instagram

David And Victoria Beckham #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Nicole Kidman

View this post on Instagram

Nicole Kidman #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Scarlett Johansson

View this post on Instagram

Scarlett Johansson #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Madonna dhe Lady Gaga

View this post on Instagram

Madonna and Lady Gaga #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Jennifer Lopez

View this post on Instagram

Jennifer Lopez #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Sarah Jessica Parker

View this post on Instagram

Sarah Jessica Parker #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Miley Cyrus

View this post on Instagram

Miley Cyrus #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Rihanna

View this post on Instagram

Rihanna #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Nicki Minaj

View this post on Instagram

Nicki Minaj #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Kim Kardashian dhe Kanye West

View this post on Instagram

Kim and Kanye #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Tom Cruise

View this post on Instagram

Tom Cruise #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Jennifer Aniston

View this post on Instagram

Jennifer Aniston #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

Beyoncé dhe Jay-Z

View this post on Instagram

Beyoncé and JayZ #planethiltron

A post shared by Planet Hiltron (@planet_hiltron) on

 

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë