22:25, 12 Korrik 2018

Meqë është koha e verës të gjithë e duan detin dhe diellin. Megjithatë duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi dielli mund ta dëmtojë lëkurën tuaj.

Kremrat e diellit gjithmonë rekomandohen që ta ruani lëkurën tuaj si nga dielli ashtu edhe nga plakja e parakohshme.

Por nëse pika e diellit janë diçka që shpesh i vini re në trupin tuaj ku artikull është për ju.

Konsumoni sa më shumë fruta

Perimet mos i anashkaloni asnjëherë

Sa më shumë lëngje

Produktet e qumështit kryejnë shumë punë po ashtu

Erëzat gjithashtu kanë rëndësi të madhe për ruajtjen e lëkurës 

klankosova.tv