23:28, 12 Qershor 2019

Zyrtarët e BE-së në Prishtinë dhe drejtuesit e organizatave që merren me teknologji informative, po kërkojnë që të rinjtë të fokusohen nga kjo fushë.

Por, kërkohet edhe ndihma e shtetit në fuqizimin e shkollave të profilit të tillë, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Qendresa Bellagoshi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë