23:15, 13 Mars 2018

Tani të gjithë po i preferojmë atletet sportive të cilat i shohim çdo ditë nëpër revistat e modës, dhe tek dukjet e yjeve tona të preferuara. Megjithatë a do të ndjehemi njëjtë pas një muaji apo vitin tjetër?

Trendet e modës ndryshojnë me hapa tejet të shpejt dhe ne gjithmonë mundohemi që të jemi në hap me modën. Kur jemi tek blerjet një gjë është e sigurt; asnjëherë nuk është gabim të investoni tek modelet klasike.

Të mbathurat që mund t’i vishni sot, pas një viti apo edhe mund t’i përdorë vajza juaj.

Më poshtë ju sjellim disa nga të mbathurat që mund t’i përdorni nëpër dukjet tuaja ndër vite dhe duke i stiluar në forma të ndryshme.

Konkurs Pune

Lexo më shumë