Këngëtarja Jane McDonald njofton për vdekjen e burrit

Këngëtarja Jane McDonald njofton për vdekjen e burrit

NULL NULL
1 week më parë

Jane McDonald ka njoftuar vdekjen e burrit të saj Eddie Rothe, një muzikant më i njohur si baterist në Liquid Gold dhe më vonë “The Searchers”.

Këngëtarja dhe prezantuesja televizive McDonald tha se Rothe kishte “luftuar me kancerin e mushkërive gjatë muajve të fundit”.

Ai vdiq dy javë më parë në moshën 67 vjeç. Varrimi i tij u bë të mërkurën, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

Rothe gëzoi suksesin e tabelës gjatë gjithë karrierës së tij dhe humbi për pak përfaqësimin e Mbretërisë së Bashkuar në Eurovision 1981 – të fituesit eventual Bucks Fizz.