Këngët më të mira të Damës Vera Lynn

Këngët më të mira të Damës Vera Lynn

3 muaj më parë

Dje vdiq këngëtarja e famshme angleze, Dama Vera Lynn, vdiq në moshën 103 vjeç.

Lynn mori epitetin e lakmueshëm britanik “Forces’ Sweetheart” që u jepet këngëtareve që preferohen nga forcat ushtarake të Britanisë së Madhe.

Lynn njihet për kurajon e dhënë ushtarëve të vendit të saj gjatë Luftës së Dytë Botërore, dhe hiç më larg se gjashtë javë më parë Mbretëresha Elizabetë përmend himnin e saj të luftës, duke thënë që “do të jemi prapë bashkë me miqtë tanë, do të jemi me familjet tona sërish, do të takohemi sërish”.

Më poshtë keni një përmbledhje të disa prej këngëve më të famshme të performuara nga njëri prej zërave më të dashur anglez.