Kendall Jenner adapton qen - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Kendall Jenner adapton qen

NULL NULL
15/06/2015

Kendall Jenner është totalisht e dashuruar pas stilit denim total të xhinseve.

Ajo është parë tek Bark N’Bitches  për të takuar disa qenë të vogël në West Hollywood, Calif.

19 vjeçarja ka qenë në shoqëri me motrën e saj Khloe Kardashian.

Kendall raportohet të ketë adoptuar një qen dhe është parë duke u kthyer me të tek makina e saj me qenushin në krahë.

West Hollywood, CA - Kendall Jenner visits Barks and Bitches this afternoon with her sister Khloe Kardashian and her BFF Malika Haqq. Kendall fell in love instantly with a puppy sitting in the window and ended up adopting the little cutie to take home. Kendall held the little puppy in her arms and couldn't let go, making cute and funny faces to the new puppy.   AKM-GSI    June 14, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com

West Hollywood, CA - Kendall Jenner visits Barks and Bitches this afternoon with her sister Khloe Kardashian and her BFF Malika Haqq. Kendall fell in love instantly with a puppy sitting in the window and ended up adopting the little cutie to take home. Kendall held the little puppy in her arms and couldn't let go, making cute and funny faces to the new puppy.   AKM-GSI    June 14, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com