Këmisha e bardhë kombinohet me çdo gjë (FOTO)

Këmisha e bardhë kombinohet me çdo gjë (FOTO)

1 vit më parë

Ka shumë pak rroba që përdoren shumë nga njerëzit.

Këmishat klasike të bardha janë ato që çdo herë janë trendi dhe përdoren shumë nga vajzat dhe gratë.

Por kombinimi i tyre me rrobat tjera ndryshon me ndërrimin e stinëve, pra për këtë pranverë këmisha e bardhë preferohet të vishet me fund të gjatë me fallta.

Pos kësaj preferohet të vishet edhe me kostume të ndryshme, transmeton Klan Kosova.