13:48, 3 Qershor 2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporti, Kujtim Gashi, ka pritur në takim basketbollistet e Klubit Prishtina dhe futbollistet e Klubit Mitrovica bashkë me trajnerët e tyre.

Qëllimi i këtij takimi ishte mbështetja e klubeve me nga 10 mijë euro nga ana e Ministrisë pas sukseseve të njëpasnjëshme të këtyre klubeve, transmeton Klan Kosova.

“Sukseset e këtyre klubeve sigurisht që duhet mbështetur edhe financiarisht. Respektivisht klubi basketbollistik Prishtina në kategorinë e femrave gjatë vitit 2019 ka fituar Super Kupën, Kupën e Republikës së Kosovës dhe titullin Kampion, ndërkaq klubi futbollistik Mitrovica po ashtu në kategorinë e femrave ka fituar titullin Kampion dhe gjithashtu ka arritur të bëhet fituese e Kupës së Kosovës”, ka thënë ministri Gashi

Basketbollistet dhe Futbollistet kampionë të Kosovës, ministri Gashi i ka përgëzuar për titujt e fituar dhe i ka inkurajuar ata që të vazhdojnë edhe më tutje të punojnë fuqishëm në mënyrë që edhe në të ardhmen të sjellin rezultatet në garat vendore si dhe ato ndërkombëtare.

Ndërkaq, trajnerët e ekipeve fituese e kanë falënderuar ministrin Gashi për punën, angazhimin dhe mbështetjen e vazhdueshme që po u jep ekipeve.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë