18:07, 16 Tetor 2019

Katy Perry është rikthyer me një këngën ë re të quajtur “Harleys In Hawaii”.

Këngëtarja 34-vjeçare e e solli këtë këngë sot bashkë me videoklip i cili është xhiruar në Hawaii, drejtuar nga studioja me bazë në Barcelonë, “Manson”.

Kënga është punuar në bashkëpunim me Johan Carlsson dhe Jacob Kasher Hindlin.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë