Katër kandidatë për dy gjyqtarë në Kushtetuese - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Katër kandidatë për dy gjyqtarë në Kushtetuese

NULL NULL
11/11/2015

Komisioni për shqyrtimin  e kandidatëve për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës  ka përzgjedhur katër kandidatë për dy pozita të gjyqtarëve në Gjykatën Kushtetuese.

Kandidatët që kanë shënuar më shumë pikë gjatë intervistimit janë:

  1. Gresa Cakaj Nimani,
  2. Rexhep Gashi,
  3. Selvete Gërxhaliu,
  4. Hashim Çollaku.

Këta të fundit janë përzgjedhur pas përfundimit të  intervistave me gojë që janë mbajtur gjatë ditë së sotme dhe testit me shkrim i mbajtur më 9.11.2015, transmeton Klan Kosova.

Këta kandidatë  do t’i dërgohen seancës së Kuvendit të Kosovës për votim.