22:27, 7 Mars 2018

Komiteti Olimpik i Kosovës të mërkurën para medieve ka bërë të ditur listën e kategorizimit të sporteve, njofton Klan Kosova.

Cili sport është renditur i pari dhe ku janë vendosur të tjerët mund ta mësoni nga kronika e Naim Selmanit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë