9:48, 15 Tetor 2019

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit u nisën në ditën e parë të turneut të tyre në Pakistan me një vizitë në shkollë, duke theksuar rëndësinë e arsimit dhe shëndetit mendor.

Çifti vizitoi Kolegjin e Modeleve Islamabad për Vajzat duke vizituar klasat dhe duke pozuar për një foto grupore me disa prej studentëve të rinj, duke filluar nga studentët e moshës së kopshtit e deri tek formaterët e gjashtë, njofton Klan Kosova.

Vizita është krijuar për të mbështetur rëndësinë e arsimit cilësor dhe të nxjerrë në pah mënyrën sesi vajzat përfitojnë nga ndjekja e arsimit të lartë dhe karrierës profesionale.

Kate mahniti turmat kur ajo doli në bluzë tradicionale blu dhe nga stilisti vendas Maheen Khan, ndërsa William zgjodhi një këmishë të thjeshtë dhe pantallona për të qëndruar i freskët në vapën e Pakistanit.

Dyshja tërhoqën karrige të vogla në mënyrë që ata të mund të ulen dhe të bisedojnë me nxënësit në klasën e tyre në shkollë, e cila gjithashtu mëson djem të rinj.

Konkurs Pune

Lexo më shumë