16:51, 22 Janar 2020

Aktorja e njohur nga Venezuela, Coraima Torres e serialit “Kasandra”,  ishte shumë e njohur në Kosovë në vitet e 90-ta.

Protagonistja e serialit “Kasandra”  ka folur për jetën dhe veprimtarinë e saj në një intervistë për portali.info.

Në këtë intervistë, ajo flet për Kosovën dhe fansat e saj që e ndoqën gjatë serialit “Kasandra”, i cili paraqiste dashurinë, intrigat, dallaveret dhe ndjenjat e pandashme mes “Kasandrës dhe Luis David”.

Në linkun e mëposhtëm mund ta gjeni intervistën e saj dhënë për Portali.info:

https://portali.info/magazina/ekskluzive-flet-per-here-te-pare-per-nje-media-shqiptare-aktorja-e-serialit-kasandra-ja-cka-thote-per-fansat-e-saj-ne-kosove?fbclid=IwAR0PAF3Gx5Ppz5hk1vHHa1fvJ2gNc_bJ1R_64P7zitXVQGpYkzC_bgtRR2Q

Konkurs Pune

Lexo më shumë