18:30, 18 Nëntor 2019

Kanye West është shumë e sigurt në artin e tij.

Reperi 42 vjeçar ka thënë se fundmi se Zoti po e thërret atë për një kohë të gjatë ndërkaq djalli e ka larguar atë për një kohë të gjatë.

“Kur isha në pikat e mia më të ulëta, Zoti ishte me mua dhe dërgoi vizione duke më frymëzuar. Unë jam këtu në shërbim të Zotit dhe asnjë armë e formuar kundër meje nuk do të ketë sukses. Tani, artisti më i mrekullueshëm që Zoti ka krijuar ndonjëherë”, tha reperi duke qeshur, transmeton Klan Kosova.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë