Kampioni i boksit Haxhi Krasniqi drekon në restorantin e njohur (FOTO)

Kampioni i boksit Haxhi Krasniqi drekon në restorantin e njohur (FOTO)

NULL NULL
2 javë më parë

Vetëm pas disa ditëve që Haxhi Robin Krasniqi u shpall kampion bote, ai udhëtoi drejt vendlindjes së tij për ta festuar fitoren e madhe me bashkatdhetarët e tij.

Në mesin e shumë takimeve gjatë qëndrimit të tij ne Kosovë, kampioni i botës në boks, zgjodhi të drekojë si i ftuar nderi në restorantin ‘Fiorentina Steak House’.

I rrethuar nga miq, familjarë dhe shumë qytetarë, kampioni i botës kaloi momente të lumtura duke marrë edhe më shumë forcë dhe përkrahje.