Kamenicë, viti shkollor në pikëpyetje (VIDEO)

Kamenicë, viti shkollor në pikëpyetje (VIDEO)

8 muaj më parë

Komuna nuk ka sjellë libra dhe materiale të tjera në shkollën “Hasan Prishtina” në Busavatë të Kamenicës.

Kjo për shkak se Komuna këtë institucionin arsimor e mbylli në procesin e riorganizimit.

Për më tepër, drejtoria e arsimit, hoqi nga paga disa mësimdhënës të këtushëm. Por, edhe përkundrejt kësaj ata po vazhdojnë punën.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Dafina Jegeni-Krasniqi.

klankosova.tv