20:43, 20 Gusht 2019

Atletit Astrit Kryeziu i doli problem me disa fëmijë dhe një të rritur derisa po stërvitej në stadiumin e Kamenicës.

Ai madje po e akuzon edhe një polic duke thënë se nuk është sjellë mirë me të.

Kronikë e përgatitur nga Klan Kosova.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë