9:36, 2 Gusht 2020

Numri i rasteve të vdekjeve me COVID-19 ka kaluar mbi 200 mijë në Amerikën Latine.

Brazili dhe Meksika kanë regjistruar numrin më të madh të vdekjeve në krahasim me vendet tjera, shkruan Reuters, transmeton Klan Kosova.

Vetëm këto dy shtete përbëjnë rreth 70 për-qind të numrit rajonal të vdekjeve.

Brazili ka raportuar për 1088 vdekje vetëm të shtunën.Ndërsa Meiksika 784.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë