Kalatë e Kosovës pa pasoja nga tërmeti (VIDEO)

Kalatë e Kosovës pa pasoja nga tërmeti (VIDEO)

10 muaj më parë

Objektet që janë pjesë kulturës së Kosovës, nuk janë rrezikuar.

Në fakt, tërmeti që goditi Shqipërinë dhe Ballkanin ditëve të fundit, nuk u ka shkaktuar asnjë dëm objekteve të trashëgimisë kulturore.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.