Kajakët, mënyrë e mirë për të shijuar një ditë në liqe (VIDEO)

Kajakët, mënyrë e mirë për të shijuar një ditë në liqe (VIDEO)

NULL NULL
1 muaj më parë

Për të kaluar një kohë të mirë dhe për të eksploruar vende në liqene të ndryshme aty ku nuk mund të shkohet në këmbë, zgjidhje ideale është kajaku.

Por, se cilët janë karakteristikat dhe llojet e kuptoni përmes rrëfimit të Kushtrim Bekollit.

Ora 7 – Kajakët, mënyrë e mirë për të shijuar një ditë në liqe – Klan Kosova

Ora 7 – Kajakët, mënyrë e mirë për të shijuar një ditë në liqe – Klan Kosova Për të kaluar një kohë të mirë dhe për të eksploruar vende në liqene të ndryshme aty ku nuk mund të shkohet në këmbë, zgjidhje ideale është kajaku. Por se cilët janë karakteristikat dhe llojet e kuptoni përmes rrëfimit të Kushtrim Bekollit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 23 septembre 2020