10:30, 6 Dhjetor 2018

Kafshët shtëpiake mundë të flenë me orë të tëra.

Disa prej tyre janë përtace vetëm qëndrojnë ulur pranë juve dhe presin  që ju t’i përkdhelni dhe t’i ledhatoni.

Por disa kafshë janë më ndryshe pasi ato janë të llastuara nga ju dhe luajnë e mundohen të relaksohen në pjesë të ndryshme të vendit.

Këtu më poshtë keni disa fotografi të kafshëve shtëpiake teksa janë duke u relaksuar: