11:40, 10 Shkurt 2019

Ka disa lloje maskash që shërbejnë për qëllime të ndryshme.

Ato mund të jenë mbrojtëse, për rituale, për zbavitje dhe madje edhe për maskim, njofton Klan Kosova.

Por gjetëm një lloj tjetër – lloji që i kanë nga lindja!

Këto kafshë me shenja i kemi paraqitur më poshtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë