12:00, 16 Prill 2018

Ndoshta ju kurrë nuk keni dëgjuar për Pangolin, por të paktën e dini si duket.

Pangolinët janë në thelb një hije e Pokemon, dhe duken më të bukur se ata në kartë, transmeton Klan Kosova.

Pangolin është i vetmi gjitar i njohur që ka luspa, dhe është kafshë që gjithmonë duket sikur po i kërkon dikujt të dalë me të.

tumblr_n4p1cpS97K1rz1st5o5_r1_1280

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë