Kadri Veseli: Të bashkuar duhet ta luftojmë korrupsionin

Kadri Veseli: Të bashkuar duhet ta luftojmë korrupsionin

NULL NULL
2 years më parë

Kandidati nga Partia Demokratike e Kosovës për kryeministër, Kadri Veseli, ka thënë se duhet bashkuar për ta luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për Kosovën.

“Ne mbajmë mbi supe barrën e rëndë të amanetit të bashkëluftëtarëve që na kanë rënë në fushëbeteja, duke ëndërruar një Kosovë të lirë, të pavarur dhe të zhvilluar”.

klankosova.tv