18:42, 17 Maj 2018

Kuvendi i Kosovës, ka miratuar Ligjin për Prishtinën, pak moment më parë.

Për këtë është shprehur i lumtur kryetari I Kuvendit, Kadri Veseli, përcjell Klan Kosova.

“Jam i lumtur që Kuvendi i Kosovës miratoi Ligjin për Kryeqytetin, i cili e ndihmon zhvillimin e Prishtinës, me më shumë buxhet dhe kompetenca. Po ashtu, me këtë Ligj, Prizreni njihet si Kryeqytet Historik i Kosovës”, ka shkruar ai në Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë