20:55, 24 Maj 2020

Ka nisur koncerti i këngëtares Leonora Jakupi për vendlindjen e saj, Skenderajn

Ky koncert vjen në bashkëpunim të Komunës së Skenderajt dhe televizionit Klan Kosova i cili është përkujdesur që në këtë kohë pandemie, t’i argëtojnë të gjithë qytetarët e Kosovës dhe më gjerë.

Ju mund ta ndiqni performancën e drejtpërdrejt të këngëtares Leonora Jakupi në Klan Kosova.

Jakupi ka zgjedhur këngë të ndryshme nga repertori i saj ku nuk do të mungojnë as këngët kushtuar patriotëve të vendit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë