19:05, 28 Gusht 2019

Trajlleri i ri i Joker-it të shumëpritur doli!

Filmi i regjisorit Todd Phillips do të dalë në kinema më 4 tetor.

Ja një përmbledhje e historisë: Arthur Fleck është një njeri që përpiqet të gjejë rrugën e tij në shoqërinë e thyer të Gotham-it. Një kloun për t’u marrë me qira gjatë ditës, ai aspiron që të jetë një komik i shfaqjeve stand-up gjatë natës… por e kupton që shakaja gjithmonë i bie mbi të.

I gjendur në një ekzistencë ciklike ndërmjet apatisë dhe egërsisë, Arturi merr një vendim të keq që sjell reagim zinxhiror të ngjarjeve përshkallëzuese në këtë studim të zellshëm të karakterit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë