20:30, 16 Qershor 2019

Në zemrën e saj Jennifer Lopez i ka minusuar dy martesa prej tri sa i ka pasur para lidhjes me Alex Rodriguez.

Për këtë matematikë, J Lo ka një arsye, njofton Klan Kosova.

Në një intervistë të fundit që promovon turneun që po bën për të festuar 50 vjetorin ajo tha se nëse jeni e martuar me dikë për një kohë të shkurtër, emrat e të cilëve mezi ju kujtohen, atëherë ato martesa nuk llogariten.

“Unë kam qenë e martuar tri herë: njëra martesë zgjati nëntë muaj dhe një herë ishte 11 muaj. Pra, nuk i numëroj ato. Unë kam qenë e martuar me Marc Anthony për 10 vjet dhe kam fëmijët. Isha shumë e re dy herët e para që u përpoqa të martohesha. Unë jam duke u përpjekur të martohem”, shtoi ajo duke qeshur.

Konkurs Pune

Lexo më shumë