23:30, 20 Nëntor 2019

Në një tryezë të mbajtur në Prishtinë, në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë  sot u tha se mbrojtjes së ambientit duhet t’i kushtohet rëndësi e veçantë edhe kalimi në ekonomi të gjelbër kërkon një mentalitet të ri .

Thirrje po u bëhet të gjitha shoqatave dhe bankave që të përkrahin të rinjët për t’i shpalosur idetë që kanë.

Kronikë e gazetares Rejhane Selimi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë