23:32, 14 Maj 2019

Anthony Presley, e ka pasion fotografinë. Përpos kësaj, ai që kur ishte i vogël kishte një ëndërr – që ta vizitonte Japoninë.

“Kultura, natyra dhe arkitektura e saj – gjithmonë janë apsulutisht të bukura”.

Muajin e kaluar ai më në fund ka realizuar ëndrrën e tij, duke shijuar Japoninë e mrekullueshme, transmeton Klan Kosova.

“Duhet ta pranoj që kur kam dalë nga stacioni i trenit në Tokio nuk mund ta ndaloja veten, dëshira që unë kam pasur gjatë 20 vjetëve të fundit ishte më në fund brenda dorës sime”.

Fotografitë më poshtë tregojnë magjinë e Japonisë.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë