21:01, 13 Qershor 2018

Fondacioni Jahjaga dhe ATRC po kërkojnë përfshirje më të madhe të grave në qeverisjen lokale dhe atë qendrore.

Në një projekt që nisi në tri komuna kosovare ato po kërkojnë edhe nga mediet që në bordet e tyre menaxheriale dhe redaktuese të kenë më shumë gra.

Për më shumë, ndiqeni kronikën nga Rejhane Selimi.