16:44, 6 Shkurt 2019

Që nga 30 janari, disa vende në SHBA janë prekur nga temperatura shumë të ulëta, e në disa prej tyre ato ishin edhe më të ulëta se në Siberi.

Një vorbull i fortë polar po lëviz përmes Michigan, Wisconsin dhe Illinois dhe gjendja e jashtëzakonshme është deklaruar atje.

Në ditët në vazhdim pritet që temperaturat të ulen edhe më shumë dhe parashikuesit e motit thonë se këto anomali të motit ndodhin vetëm një herë në 50 vjet.

Në imazhet e mëposhtme mund të shihni se si banorët e Chicagos e kanë mbijetuar këtë vorbull historik.

Liqeni Michigan i mbuluar me akull

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

The USA Is Covered With Ice: How People Are Living in Extremely Low Temperatures Down to −58°F

View this post on Instagram

#staywarm #chicagocold

A post shared by Apocalipsis Tattoos (@apocalipsis_tattoos) on

View this post on Instagram

It was that 🥶 today. Back open tomorrow at 11am.

A post shared by Manny's Deli (@mannysdeli) on

View this post on Instagram

The spirit leaving its body

A post shared by MADO Wiki (@ot_mx) on

View this post on Instagram

Photo by 📷 @avinshutterbug

A post shared by Chicago, IL (@chicago) on

View this post on Instagram

This time last year in a place now called Chiberia.

A post shared by Shradha Shahani (@shradhashahani) on

Chiberia = Chicago + Siberia

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë