Ja cilat janë dekanët e gjashtë njësive akademike - Klan Kosova

Ja cilat janë dekanët e gjashtë njësive akademike

NULL NULL
6 years më parë

Sot gjatë ditës në gjashtë njësi akademike janë mbajtur zgjedhjet për dekan edhe kryesuesin e përkohshëm të Këshillit të Fakultetit.

Në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore është zgjedhur dekan Tahir Arbneshi.

Fakulteti i Filologjisë do të ketë për dekan Lindita Rugovën, ndërsa Fakulteti Juridik do të ketë për dekan Haxhi Gashin, transmeton Klan Kosova.

Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës do të ketë për dekan Abdullah Zejnullahun ndërsa në Fakultetin e Mjekësisë, dekane do të jetë Suzana Manxhuka.

Në ndërkohë Agim Salihu do të jetë dekan në Fakultetin e Arteve.