14:06, 15 Maj 2019

Në mënyrë që të fitojnë më shumë ndjekës dhe pëlqime, njerëzit gjithmonë tentojnë të postojnë fotografi sa më të bukura dhe interesante në llogaritë e tyre të rrjeteve sociale.

Shpesh përdorin programe për editim ose truqet tjera para shpërndarjes së fotografive dhe ndonjëherë këto manipulime mund ta ndryshojnë origjinalin edhe përtej njohjes.

Ne kemi përzgjedhur disa imazhe të prapaskenave të fotografive që dëshmojnë se krijimi i kryeveprave moderne per rrjetet sociale është një rezultat i punës së palodhshme nga modelet dhe fotografët.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë