Iu njihet përvoja e punës - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Iu njihet përvoja e punës

NULL NULL
15/05/2015

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin me të cilin u njihet përvoja e punës për gjithë për të punësuarit në sektorin publik që marrin paga prej buxhetit të Kosovës.

Pos kësaj, ekzekutivi ka miratuar sot vendimin për ndarjen e mjeteve edhe për shërbyesit civilë dhe shëndetësorë.

Ndërsa ministrja Edita Tahiri kërkoi që përvoja e punës t’iu njihet edhe lëvizjes politike gjatë viteve 89-99. Mirëpo kontributi i tyre do t’iu njihet më vonë.